jueves, 17 de octubre de 2013

Wordle

0 comentarios

Video

0 comentarios

jueves, 10 de octubre de 2013

Que són els navegadors

0 comentarios
Què és un navegador o explorador Web?Un navegador web és el programari o programa que ens permet veure la informació que conté una pàgina web. Tradueix el codi HTML en el qual està escrita la pàgina i ho mostra en la pantalla, permetent-nos interactuar amb el seu contingut i navegar cap a altres pàgines o llocs de la xarxa, mitjançant enllaços o hipervínculos.

El seguiment dels enllaços d'una pàgina a una altra es diu navegació, que és d'on s'origina el nom de navegador web.


Google Chrome / http://www.google.com/chrome/

El navegador més jove i més ràpid de la xarxa, per al poc temps que porta des de setembre del 2008 es considera un gran assoliment la popularitat aconseguida, a més segueix en ascens en funcionalitats i en millores d'acompliment i usabilidad.

Opera / http://my.opera.com/


És reconegut per la seva velocitat, seguretat, suport d'estàndards (especialment CSS), grandària reduïda i constant innovació.


Mozilla Firefox / http://www.mozilla.org/products/firefox/
és el navegador més popular de la xarxa.
Mozilla Firefox, o simplement Firefox és un navegador web lliure i de codi obert desenvolupat per Mozilla, una comunitat global que treballa junta per mantenir una Web Oberta, pública i accessible.


0 comentarios

Què es un buscador?

És una pàgina d'internet que permet realitzar cerques a la xarxa. La seva forma d'utilització és molt senzilla, n'hi ha prou amb introduir una o més paraules clau en una casella i el cercador generarà una llista de pàgines web que se suposa guarden relació amb el tema sol·licitat.

Bing

www.bing.com

Bing és un motor de cerca de Microsoft que es va llançar el 28 de maig de 2009. Microsoft ho crida un Motor de decisions, perquè està dissenyat per donar resultats de cerca en un format que organitza les respostes per fer front a les teves necessitats.

Followers

 

Informatica Altafulla . Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com