jueves, 9 de enero de 2014

Formats més utilitzats per guardar imatges


BMP

Format d'imatge de Windows. Admet les maneres de color RGB, color indexat, escala de grisos i mapa de bits, però no admet canals alfa.


EPS

(Encapsulated psotScript, PostScript Encapsulador) pot contenir tant gràfics vectorials com de mapa de bits i ho admeten pràcticament tots els programes de gràfics, il·lustracions i disseny de pàgines. En obrir un arxiu EPS amb gràfics vectorials creats en una altra aplicació, Photoshop els converteix en píxels. Admet les maneres de color Lab, CMYK, RGB, color indexat, duotono, escala de grises i mapa de bits, però no admet canals alfa.

JPEG

(Joint Photographic Experts Group, Grup conjunt d'experts fotogràfics) format per a mapa de bits, que se sol utilitzar per mostrar fotografies i altres imatges de to continu en pàgines web. El format JPEG admet les maneres de color CMYK, RGB i escala de grises, però no admet canals alfa. A diferència del format GIF, JPEG conserva tota la informació del color de la imatge RGB, encara que comprimeix la grandària de l'arxiu mitjançant l'eliminació selectiva de dades.

PNG


(Portable Netwok Graphic, Grup de xarxes portàtils): desenvolupat com una alternativa al format GIF, té una comprensió sense pèrdues i també se sol usar per mostrar imatges en Internet. Admet imatges de 24 bits i transparència. El format PNG admet imatges RGB, de color indexat, en escala de grises i de mapa de bits sense canals alfa. PNG manté la transparència en imatges en escala de grises i RGB.

0 comentarios :

Publicar un comentario

Followers

 

Informatica Altafulla . Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com