jueves, 30 de enero de 2014

Pixlr Editor

0 comentarios
 Eina Tampó de Clonar:

pots clonar parts de la foto. Si vols amagar alguna part de la imatge, pressiona la tecla CTRL i clica a l'àrea que vols usar com a clon. D'aquesta forma, estàs seleccionant la zona que serà clonada.


Imatge original                                            Imatge Editada
viernes, 10 de enero de 2014

Tutorial Gimp

0 comentarios

jueves, 9 de enero de 2014

Formats més utilitzats per guardar imatges

0 comentarios
BMP

Format d'imatge de Windows. Admet les maneres de color RGB, color indexat, escala de grisos i mapa de bits, però no admet canals alfa.


EPS

(Encapsulated psotScript, PostScript Encapsulador) pot contenir tant gràfics vectorials com de mapa de bits i ho admeten pràcticament tots els programes de gràfics, il·lustracions i disseny de pàgines. En obrir un arxiu EPS amb gràfics vectorials creats en una altra aplicació, Photoshop els converteix en píxels. Admet les maneres de color Lab, CMYK, RGB, color indexat, duotono, escala de grises i mapa de bits, però no admet canals alfa.

JPEG

(Joint Photographic Experts Group, Grup conjunt d'experts fotogràfics) format per a mapa de bits, que se sol utilitzar per mostrar fotografies i altres imatges de to continu en pàgines web. El format JPEG admet les maneres de color CMYK, RGB i escala de grises, però no admet canals alfa. A diferència del format GIF, JPEG conserva tota la informació del color de la imatge RGB, encara que comprimeix la grandària de l'arxiu mitjançant l'eliminació selectiva de dades.

PNG


(Portable Netwok Graphic, Grup de xarxes portàtils): desenvolupat com una alternativa al format GIF, té una comprensió sense pèrdues i també se sol usar per mostrar imatges en Internet. Admet imatges de 24 bits i transparència. El format PNG admet imatges RGB, de color indexat, en escala de grises i de mapa de bits sense canals alfa. PNG manté la transparència en imatges en escala de grises i RGB.

Formats d'imatge

0 comentarios
Imatges amb pèrdues

format d'imatge amb pèrdues (lossy) aquests formats no guarden tota la informació que té la imatge original, sinó que descarten dades que es consideren prescindibles (informació no interpretable, simplificació, etc...), la qual cosa ho fa ideal per a fotografies o imatges amb moltes textures i alt nivell de detalls. Encara que JPEG és el format més conegut, existeixen diverses alternatives que han intentat millorar aquest format i renovar-ho, alhora de dotar-ho de major qualitat en menys grandària.

Imatges sense pèrdues


Els formats d'imatges sense pèrdues (lossless), al contrari que els anteriors, no descarten informació, sinó que l'emmagatzemen i/o comprimeixen, de manera que sempre serà possible reconstruir (exactament) la imatge original. Aquest tipus de formats no ha d'utilitzar-se per a fotografies o imatges amb moltes textures i colors, sinó per a imatges amb colors sòlids o «llisos»: dibuixos, gràfiques, captures de finestres del sistema operatiu, imatges lineals, etc...


Imatges animades

GIF és el format d'imatges que permeten animació més famós, encara que no l'únic. Existeixen dues variants derivades de PNG que permeten animació.

Followers

 

Informatica Altafulla . Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com